«

»

jan 21

Nagy lendülettel vágunk bele a 2016-os évbe

A szokásosnál is aktívabban ért véget az előző év a kórus élete szempontjából. Karácsony előtt néhány nappal három teltházas koncertet adott az énekkar a Művészetek Palotájában az Óbudai Danubia Zenekarral karöltve.

2015-ben összesen 16 fellépése volt a kórusnak és az idei év is igen izgalmasnak ígérkezik.

Február 20-án hallhatják először az érdeklődök idén a Vox Humana Énekkart, majd május 14-én a váci Művelődési Házban tartandó Bogányi születésnapi hangversenyen énekelünk. Idén is beneveztünk a Vándor-Révész kórusversenyre, mely Budapesten kerül megrendezésre május 20-án.

12596975_979571478747145_133475336_o

Július 5-én Budapesten koncertezünk, július 7 és 10 között pedig abban a megtiszteltetésben részesülhetünk, hogy a Bartók Béla Nemzetközi kórusversenyen énekelhetünk, Debrecenben. Július végén a már több évtizedes hagyományokkal rendelkező Váci Világi Vigalmon adunk elő több koncertet is (júl. 22-24.). Októberben pedig előre láthatóan Ausztriába visz az utunk egy néhány napos koncertekkel fűszerezett kirándulás erejéig.

Sok szeretettek várunk koncertjeinkre minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>